onsdag 11 augusti 2010

Globalarna, the originals


Under denna resa som varit helt fantastisk pa sa manga olika vis har vi manga ganger tankt tillbaka och saknat var forra klass fran Albins Folkhogskola. 2008-2009 var ett utvecklande och handelserikt skolar. Vi fick uppleva Polen, Belgien, Indien och Bangladesh pa ett satt som vi aldrig annras kunnat uppleva dem pa. Under aret fick vi vara med om manga intressanta och ogonoppnade diskussioner, forelasningar och studiebesok. Vi fick dessutom kanna pa hur folkbildning respekterar och inkluderar alla deltagares kunskap och personlighet.
Resan till Indien och Bangladesh formade oss och fick oss att vaga!
Om vi inte gjort hela den resa som aret med Albins Folkhogskola verkligen var hade vi aldrig traffat varandra, vara underbara klasskamrater och larare, och den resa vi gjort/gor i ar hade aldrig blivit sa bra eller ens blivit av.

Vi har som sagt saknat alla vara fina klasskamrater som tillsammans med oss gjorde en otrolig resa som kommer bli svar att sla.

Vi har saknat Anders och hans fantastiska formaga att samordna och mojliggora moten och skapa utveckling av tankar till handling. Vi har saknat Elise med sitt leende som alltid lyser upp och hennes varma omhandertagande personlighet. Vi har saknat Margareta med sin harliga humor och den stabila punkt hon var i var grupp. Vi har saknat Hannes som med sin impulsivitet och nyfikenhet gjorde varje dag spannande.Vi har saknat Anna med sin starka overtygelse om vad som ar ratt och fel och hennes uppfinningsrikedom. Vi har saknat Adrian och hans kommentarer som alltid lyckas fa en att skratta och bli glad och hans lungna utstralning. Vi har saknat Gustav som alltid bidrar till en positiv synvinkel av alla situationer och hans trygga kramar.

Karlek till er vara vanner, vi alskar er alla!

2 kommentarer:

  1. Hej finaste tjejerna:) Ja sitter nere i Belgien igen efter en veckq i Grekland med Sven.Sitter har och laser ert fina inlagg :) Har foljt er blogg under hela er resan. Det verkar som ni har haft en underbar resa och for forsta gangen sen vi var i Indien tillsammans saknar jag landet med alla sina dofter och aventyr. Jag tycker vi far ha nagon sarts klasstraff nu under hosten eller nar Gustav kommer tillbaka. Saknar klassen grymt mycket med nar man tanker tillbaka :) hoppas era sista dagar blir grymma dar nere puss och karlek fran elise

    SvaraRadera
  2. Älskar den näst sista bilden. Ni är ett superhärligt gäng <3

    SvaraRadera