lördag 10 juli 2010

Fodelsedagskalas

Nu ar vi da i Trivandrum. Snart ska vi till Chilla for forsta gangen och idag vankas det fodelsdagskalas. Igar traffade vi Anil som ar en av dem som driver organisationen. Det var ett mycket trevligt mote och vi ser verkligen framemot att traffa alla barnen och manniskorna runt dem. Vi har kopt en fotboll till fodelsedagsbarnet sa vi hoppas pa att fa varma upp infor VM finalen pa sondag.
Trivandrum kandes verkligen jobbig i borjan men staden har vuxit i vara ogon nu nar vi borjat forsta hur den ar uppbyggd. Men det ar lite jobbigt att komma in i den jaktiga stadsrytmen som flasar en i nacken har, vi har ju levt i totalt lungn i 20 dagar ute pa landsbyggden.
Detta ar hor och hapna Mr T, eller rattare sagt Mr Tee men det blir sa mycket roligare utan e:na. (Mr T ar en karaktar fran serien A-team) Han var var resekamrat pa taget hit. Det visade sig att Mr T ar vegeterian och mycket saker pa jordensundergang om inte alla manniskor slutade ata kott NU! Han blev valdigt imponerad nar han fick hora att Emma ar vegan. Det var ett harligt mote och vi har blivit varmt inbjudna hem till honom och hans familj om vi nagon gang besoker Malaysia.
Nagra sista bilder fran Kolunji som vi redan saknar. Detta ar Mani, en helt fantastisk man som vi hade manga langa samtal med. Vi pratade ofta om politik och da Mani ar nastan 70 ar har han mycket spannade att beratta, speciellt om Indien.
Annu en bild pa Paramesh och hennes hem.

Sista kvallen i Tritchy blev vi hembjudna till var goda van Poppy. Vi fick traffa hennes familj och ata var favoritmat speciellt gjord for oss.
Delar av tjejligan pa Kolunji.
Nu maste vi skynda ivag, vi ska ju faktiskt pa kalas! HURRA!

3 kommentarer:

  1. Vad roligt att läsa om era äventyr och möten med människor, saknar er!

    Avundsjuk? lite....

    Kärlek!

    /Eran Hannes

    SvaraRadera
  2. Avundsjuk? mycket....

    SvaraRadera
  3. Hannes:
    Kul att du laser var blogg Hannes! Vi saknar och tanker pa dig ofta. Det kanns lite tommt ibland utan alla globalare, vilken resa vi gjorde tillsammans!
    Karlek till dig!

    SvaraRadera